iPhone 7 verkoop in volle gang

september 20, 2016 by iPhone No Comments

iPhone 7 verkoop in volle gang

Er werd door Apple fans al lang uitgekeken naar de komst van de iPhone 7 en zijn grotere broertje de iPhone 7 Plus, maar het bestaan is nu een feit! Op 07 september jl. werd de iPhone 7 officieel aangekondigd door Apple. Vanaf begin september was de nieuwe iPhone 7 al te pre-orderen via diverse websites.

Sinds 16 september is het ook echt mogelijk om de nieuwste iPhone 7 of iPhone 7 Plus (online) te bestellen. Dit kan op vele telecom websites, maar bijvoorbeeld ook op iPhone.nl die specifiek actief is op de iPhone markt, en daarnaast ook een van de belangrijkste Nederlandstalige websites is voor wat betreft het aanbieden van iPhone en Apple nieuws.

Kijk eens op de informatie pagina’s van iPhone.nl voor (uitgebreide) Nederlandstalige informatie over de iPhone 7 en de 7 Plus variant.

iPhone 7
iPhone 7 (Plus)

Of kijk wat Apple zélf te zeggen heeft over de iPhone 7.

Prijzen van een iPhone 7 en 7 Plus

De prijs van het goedkoopste iPhone 7 model ligt momenteel op rond de 769 euro, dit voor een 32 GB model. De prijs van een iPhone 7 Plus ligt echter een stuk hoger, hiervoor betaal je op dit moment namelijk zo’n 909 euro, 1.019 euro of 1.129 euro voor respectievelijk een 32GB, 128GB of 256GB model.

Steeds meer accessoires verkrijgbaar

Opvallend is dat er steeds meer accessoires verkrijgbaar is voor de iPhone. Hoesjes en screenprotectors die kende je waarschijnlijk al, maar wist je dat er ook VR-brillen en drones beschikbaar zijn voor de nieuwste modellen van de iPhone…? Apple verveelt in ieder geval geen moment!

Comments are closed.