Sim only maandelijks opzegbaar

juli 3, 2014 by Abonnementen No Comments

Een sim only maandelijks opzegbaar?

Overweegt u om een sim only abonnement aan te schaffen maar twijfelt u over de contractduur? Deze keuze kan soms best lastig zijn doordat er maandcontracten, jaarcontracten en meerjarige contracten zijn. Het spreekt wellicht voor zich dat hoe langer uw contract met een telefoonprovider des te lager uw abonnementsprijs. Maar welk telefoonabonnement is voor u het best? Het is te begrijpen dat u niet de moeite wil nemen om de websites van alle providers af te struinen om tot een zo goed mogelijke keuze te komen. Hierom zijn er verschillende vergelijkingssites die de abonnementen voor u vergelijken. Een voorbeeld hiervan is SimOnlyExpert.nl , deze site vergelijkt sim only abonnementen van alle providers in Nederland.

Waarom een sim only maandelijks opzegbaar?

Als de maandelijkse kosten van een jaarcontract of meerjarig contract lager zijn vraagt u zich wellicht af waarom u zou kiezen voor een maandelijks opzegbare sim only. Maandelijkse sim only abonnementen zijn in Nederland toch echt het meest populair. Dit komt doordat men houdt van flexibiliteit. Met een maandcontract kunt u uw mobiele telefoonabonnement elke maand wijzigen naar een lager of hoger abonnement. Altijd kunnen wijzigen van abonnement zorgt ervoor dat u, als u het slim aanpakt, zo min mogelijk betaalt. Nog een voordeel van een maandcontract is dat u natuurlijk maar een maand opzegtermijn heeft. Bent u dus niet tevreden over de provider dan kunt u het abonnement zo opzeggen en overstappen naar een andere aanbieder.

Waarom is een sim only goedkoper dan een simkaart met telefoon?

Een sim only abonnement is over het algemeen genomen goedkoper dan wanneer u een telefoon met abonnement koopt via een telefoonaanbieder. Dit komt doordat u bij een sim only enkel betaald voor het abonnement. Dit werkt bij een ‘normaal’ telefoonabonnement wel anders, u betaalt dan namelijk naast het abonnement dan ook nog voor de telefoon die u koopt.

Comments are closed.