Een mobiel abonnement afsluiten bij Simpel

juli 7, 2016 by Abonnementen No Comments

Een mobiel abonnement afsluiten bij Simpel

De smartphone heeft zich de laatste jaren explosief ontwikkeld. Waar een telefoon enkele jaren gelden vrijwel alleen maar gebruikt werd om te bellen en te smsen, is het tegenwoordig vooral internetten wat ermee gedaan wordt. Door deze ontwikkeling hebben de meeste fabrikanten zich gestort op het produceren van smartphones en dat resulteert in een gigantisch aanbod. Ook voor wat betreft het afsluiten van een abonnement zijn er tal van mogelijkheden.

De keuze is reuze
Doordat de fabrikanten zich massaal op de productie van smartphones hebben gestort, komt er om de zoveel tijd wel een nieuw model uit. Door deze ontwikkeling zijn er momenteel tal van telefoons verkrijgbaar. Hierdoor weten veel mensen niet welk toestel ze nou eigenlijk moeten kiezen. De meeste telefoons lijken behoorlijk op elkaar. In de meeste gevallen zijn het echter slechts kleine dingen waarin ze van elkaar verschillen. Weet je niet welke telefoon je nou moet kiezen? Ga dan eens naar een telecomwinkel. De medewerkers van deze winkel kunnen je vast en zeker meer vertellen, waardoor de keuze voor jou een stuk makkelijker wordt. Je kan ook op sim-only ervaringsites kijken voor consumenten reviews.

Telefoon aanschaffen
Waar ouderen het vaak al heel wat vinden om over een smartphone te beschikken, is het voor jongeren de normaalste zaak van de wereld. Velen van hen willen dan ook de nieuwste toestellen hebben. Vrijwel alle telecomaanbieders springen hierop in door abonnementen met een looptijd van twee jaar op te stellen. Dit voorkomt dat de mensen binnen de kortste keren overstappen naar een andere aanbieder en daarnaast is twee jaar een periode die te overzien is.

Aanbiedingen
Veel aanbieders proberen tegenwoordig klanten te lokken met lucratieve aanbiedingen. Zo is het bij de meeste aanbieders zo dat het toestel gratis is wanneer klanten een abonnement voor twee jaar afsluiten. Dit abonnement is overigens in veel gevallen behoorlijk prijzig, waardoor het maar de vraag is of dit nu ook echt de beste keuze is. De looptijd is over het algemeen dus 24 maanden, waardoor de totaalprijs bijna net zo hoog uitvalt dan wanneer je zou kiezen voor de aanschaf van een los toestel in combinatie met een Sim Only-abonnement.

Sim Only
Wanneer je kiest voor een Sim Only-abonnement van Simpel, betaal je maandelijks een bedrag voor de belminuten, smsjes en mb’s die je zelf uitkiest. Dit bedrag ligt vele malen lager dan het maandtarief dat bij de grote telecomaanbieders betaald moet worden, maar bij een Sim Only-abonnement zit er dan ook geen toestel bij. Kijk bijvoorbeeld bij de consumentenbond  voor betrouwbare informatie.

Zelf samenstellen
Het voordeel van het afsluiten van een Sim Only-abonnement bij Simpel is dat je de bundel geheel zelf samen kunt stellen. Je kunt kiezen hoeveel minuten, smsjes en mb’s je per maand wilt kunnen gebruiken. Dit abonnement is vervolgens ook nog eens op ieder moment aan te passen, waardoor je nooit teveel geld kwijt bent voor je abonnement.

Ervaringen
Verreweg de meeste klanten hebben positieve ervaringen met Simpel. Het kan echter zijn dat je hier nog nooit van gehoord hebt. In dat geval kun je de reviews en beoordelingen over Simpel eens bekijken op NederlandReview.nl. De klanten die hun ervaringen hebben gedeeld, beoordelen de provider met sterren, waardoor je makkelijk kunt zien wat de Simpel ervaringen zijn.

Comments are closed.